0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: SKAkavac on July 10, 2008, 09:42:10Quote from: Ajrish on July 08, 2008, 22:21:45100% sam siguran da ce bus propast ti ces pjeske ic huljo..... Pesimist jedan.... Pesimist je ?ovjek koji od dva zla, izabere obaak ces ic autom pokupis me u rijeci u subotu
Quote from: Ajrish on July 08, 2008, 22:21:45100% sam siguran da ce bus propast ti ces pjeske ic huljo..... Pesimist jedan.... Pesimist je ?ovjek koji od dva zla, izabere oba
100% sam siguran da ce bus propast
I?i ?e i neka skupina iz Šibenika na fest. Zasad oko 5-6 al sam siguran da ?e broj bit ve?i
Quote from: AresIV on July 12, 2008, 04:26:17I?i ?e i neka skupina iz Šibenika na fest. Zasad oko 5-6 al sam siguran da ?e broj bit ve?i ?ut ?emo se još za to jer postoji mogu?nost da ?u ja bit u st ili šibeniku 24/25.7. pa da odemo zajedno
ja sam opako poceo razmisljat da se iz zg-a biciklom zaletim do dolje i sad trazim suputnika. nadam se da se nitko nece odazvati i da cu se skrpat nekom u auto, al ako se nekom ide bajkom neka mi se javi! maximalno sam ozbiljan
samo se ti sprdaj, ak dodjem biciklom placas mi pivu, ako ne ja tebi
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.