Pa slusaj, ptijateljstvo je vazno, ali nemres 3 od 4 pjesme stavit o prijateljstvu. Nadam se da se taj omjer nece danas-sutra ponovit i na albumu.
Drugo, ali, po meni, i najvaznije... je da izbacis te punk rifove iz pjesmi i odmaknete se od tih punk dionica. Mozete biti itekako zestoki i bez toga. Nabavi si radje neke efekte na kojima ces dobiti na specificnosti zvuka. Ili, ako ti je dosadno lupati samo ska... uci neki brzi jazzy ritam s kojim mozes ubrzavati i raditi prelaze. Vjeruj mi, dobili biste jos puno vise na prepoznatljivosti. Mislim, nije ni ovako lose, ne zvuci pre zestoko, ali mogli biste biti pravi majkojebci. 
Inace, meni se svidja. Cura je ok i ona vam moze biti najjaci adut.
Podsjecate me na nekoga, ali se ne mogu sjetiti na nekoga. Mislim da bi to mogao biti jedan stari domaci punk band, ali ne znam jel to to.
Nema veze..... uglavnom, samo nastavite i rezultati ce doci.
Ovo je tako ispalo da su te 3 u izboru od ove 4 pisme, ima ih još 10, tako da ima svega, tj bit ?e svega

Što se ti?e punk dionica, moraš uzet u obzir da je nas 7 u bendu i da imamo relativno razli?ite glazbene ukuse. Dvoje slušaju tipa ska/dub/reggae, troje slušaju ska/punk, a ovo dvoje ostalih slušaju rock i metal. Još jedna bitna stvar je da lead gitarist je nastrojen ina?e na žeš?u glazbu, tako da je i tu dio te "agresivnosti". Misliš da si prvi koji je to reka!? Nisi... jedni kažu ukinite distorziju i punk, drugi kažu obavezno to ostavite, dok bi tre?i još nešto žeš?e (Ajrish

)... pogledaj na to da nema šanse da udovoljiš svakom, to je ?injenica. Ja i vokalistica težimo tome što ti želiš, dakle sve na bazu ritma i efekata, dok truba? i gitarist povla?e na svoju stranu, tako da smo pokušali prona? neku (zlatnu) sredinu.
Cura nam i je najja?i adut, iskreno, još je povu?ena jer nikad nije nastupala live i to, al kad to proradi... jao si ga svima.

Pogledaj još jednu stvar... mi smo relativno mlad bend, postojimo cca 10 mjeseci. Treba pro? još dosta vremena mislim da se iskristaliziramo u "nešto", dakle da se kaže "oni sviraju to i to", sad da se mene pita koju vrstu glazbe sviramo, ja bi reka... ... ... "neznam, možda neki ska/reggae/dub/punk/rock/"
Imaš npr. Antenat koji je godinama tražija neku smjernicu, nešto da se definiraju, svirali su u po?etku neki ska, pa neki ska-punk, i nakon nekog vremena našli su se na ne?em šta svakom paše i sda je to to. Skre?em pažnju na taj period koji je potreban da se sve dovede u red.
P.S. Koji bend?