May 19, 2012, 00:58:35

Author Topic: Dojmovi  (Read 9389 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
Re: Dojmovi
« Reply #45 on: August 09, 2008, 01:29:33 »
Hoodska - top 3 benda Skavillea.. savršena izvedba, svirka, pogo?ene pjesme, atmosfera predobra, uživali na pozornici što se i osjetilo u njihovoj svirci..

Slazem se.

Offendersi - super svirkica, ispunili o?ekivano, pokazali kvalitetu..

Pa da, iako mene nisu nesto posebno impresionirali.

Redska - odli?no zvu?e, rade show.. ali svirali preedugo (moja krivica što ne znam re?i NE :-[) i ubili u pojam ljude!!

Meni nije bio neki problem sto su toliko dugo svirali vec sto su mi u klubu zvucali puno puno bolje. Ne znam jel brijem, ali oni, Offendersi i Skarbone su mi imali nekako neusviran zvuk. Djelomicno i Ringispil. Nekako mi nisu bili upecatljivi kao ostali (cisto sviracki). No, to je vjerojatno samo subjektivno.
Meni je bas drago sto se nisu htjeli maknut s pozornice. :)

Puntosi - izvrsna ekipa i brassevi, šteta što nisu nastupili prije Redska da više do?u do izražaja...

Da.

Skalopesi - nisam previše slušao, ono malo što sam slušao bilo mi je bolje od o?ekivanog jer nisam o?ekivao nešto previše prema relativno dosadnjikavim snimkama..

Zanimljivi i vrlo solidni.

PASO - vjerojatno prvi bend festivala, ta njihova muzika je jednostavno tako dobro da se ne može loše odsvirati pred toliko ljudi..

Tocno. Imao bih jos sto napisati, ali necu. Zao mi je sto nisam uspio vise uzivati u njima.
Po meni su oni prvi pa Hoodska pa Puntosi pa Ringispil.

Ringišpil - klasi?no dobri, gledao ih i prije par puta, ovog puta malo žeš?i s obzirom na novi album koji su predstavljali, stare stvari izazavle najviše euforije.. dobra zaebancija sa šlagom, ekipa uživala na festivalu i odsvirala sa guštom, to se cijeni..

Je, bas su fino digli atmosferu.

Skarbone 14 - svirali zadnji kad je nestalo snage svima, odradili svoje fino i prošli prag festivala..

Dobro je, dobro su legli za kraj... da malo razdrmaju razdraganu raju. Uvijek kad se njih spomene sjetim se belgijskih zastava i pijanih Belgijanaca. Joooj, da si ti vidio koji smo mi jos imali sou s njima ujutro. Ovaj gitarist nije mogao slozit recenicu vise... hahaha!

Po meni, nitko nije podbacio i to je jebena stvar. Rijetko koji fest doživi da svi bendovi odsviraju na visokoj razini.

Tako je, brale.
THIS IS SKA.

Offline dondilion

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #46 on: August 29, 2008, 11:13:35 »
evo i mojih dojmova (s velikim zakašnjenjem):

great success !!!

nažalost sam mogao biti samo prvi dan, no stvarno sve pohvale organizatorima.
ukratko:
pozornica, razglas, lokacija, broj posjetitelja.
sve je nadmašilo moja o?ekivanja i svaka vam ?ast.
vidimo se 2009.-e

Offline Anivija

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #47 on: September 04, 2008, 18:28:51 »
Pozdrav svima,

stiže i jedan organizatorski osvrt, vidim da nas se dosta hvali i drago mi je što primje?ujete i dobre stvari kod festivala, drago mi je da loše stvari ne uzimate za zlo, a loši komentari nam definitivno dobro do?u jer nam pomažu da unaprijedimo te stvari druge godine.

Imam i ja par komentara što se ti?e mjesta u hladu, unošenja cuge, zaštitara, toi-toieva,...Netko se bunio što organizatori spavaju u hladu-ha ?uj stari, tko prvi..:) ALI glavni organizatori i nisu spavali u kampu, niti krali mjesto u hladu:)

Unošenje cuge, e to je svima bilo malo škakljivo jer smo odluku o zabrani unošenja donijeli tek par dana prije festivala, a najavljivali smo unošenje, zato je na Skaville-u i bilo popuštanja, no sigurno je da se cuga ne?e mo?i unositi ubudu?e, takva je praksa gotovo svugdje, a što se ti?e cijena pi?a mislim da su bile sasvim pristojne...Cijena pive je bila 15kn, ali to je 0,5l pive, hladna, u limenci ili to?ena..Nije bila jeftina nabavna cijena ni onima koji su ju prodavali, a džabe ju nisu mogli dat.
Zaštitari su bili fenomenalni, to je dobro pohvaliti, toi-toievi su bili kaoti?ni, bilo bi bolje da ih je bilo više, ali uzeli smo koliko smo mogli platiti..a što se ?iš?enja ti?e - to nije opaska za organizatore ve? za firmu toi-toi, wc-i su se ?istili u petak i subotu rano u jutro, što oni koji su spavali nisu primjetili, a što se nedjelje ti?e, to nam sama firma nije htjela ?istiti, u subotu su izjavili da ne mogu taj dan o?istit i da ih nema do ponedjeljka, baš i nisam imala puno izbora nego pustiti tako u nadi da ?e nas priroda izvu?..sad jel to s nedjeljom bilo do firme il njihovog radnika, ne znam, sad nije ni bitno..

Vrlo vjerojatno Skaville druge godine ide petak i subotu tako da se toi-toi nema šta buniti za nedjelju:)

Pozz

Offline Rage

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #48 on: September 11, 2008, 13:21:08 »
Uglavnom o?eš re?i boli me kurac za vaše primjedbe i zahtjeve.  ;D

Offline sjo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
    • klub kulture
« Reply #49 on: September 11, 2008, 16:45:25 »
u svakom slucaju ova tema je i otvorena da korisnici tj. publika iznesu svoje dojmove, konstruktivne ili manje konstruktivne kritike, prijedloge,... tako da je sve vise manje korisno sto kazete (bilo  dobro ili lose)...citamo se :)
« Last Edit: September 12, 2008, 10:10:29 by sjo »

Offline SKAkavac

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #50 on: September 13, 2008, 15:01:40 »

Unošenje cuge, e to je svima bilo malo škakljivo jer smo odluku o zabrani unošenja donijeli tek par dana prije festivala, a najavljivali smo unošenje, zato je na Skaville-u i bilo popuštanja, no sigurno je da se cuga ne?e mo?i unositi ubudu?e, takva je praksa gotovo svugdje,
to su gluposti, cuga se po festivalima smije unositi u dijelu di su satori zbog razloga jer tamo boravis cjieli dan i itd,a stage je uvijek posebno ogradjen i tamo di je stejdz nema unosenja cuge nego ako zelis cugat kupi pivu ili izadji van do satora opet popij nesto pa se vrati slusat i gledat koncert.... mislim da bi bilo bolje da ogradite drugi put stejdz i da tamo nema unosenja cuge a mjesto di se kampira mora biti otvoreno za free cuganje....  ;) ;)

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #51 on: September 13, 2008, 15:56:07 »

Unošenje cuge, e to je svima bilo malo škakljivo jer smo odluku o zabrani unošenja donijeli tek par dana prije festivala, a najavljivali smo unošenje, zato je na Skaville-u i bilo popuštanja, no sigurno je da se cuga ne?e mo?i unositi ubudu?e, takva je praksa gotovo svugdje,
to su gluposti, cuga se po festivalima smije unositi u dijelu di su satori zbog razloga jer tamo boravis cjieli dan i itd,a stage je uvijek posebno ogradjen i tamo di je stejdz nema unosenja cuge nego ako zelis cugat kupi pivu ili izadji van do satora opet popij nesto pa se vrati slusat i gledat koncert.... mislim da bi bilo bolje da ogradite drugi put stejdz i da tamo nema unosenja cuge a mjesto di se kampira mora biti otvoreno za free cuganje....  ;) ;)

To?no to!!!
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline SKAkavac

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #52 on: September 13, 2008, 23:45:56 »

To?no to!!!
i nesmije biti drugacije..... :)

Offline Rage

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #53 on: September 14, 2008, 22:22:44 »
I ja tak mislim.  ;)