Pozdrav svima,
stiže i jedan organizatorski osvrt, vidim da nas se dosta hvali i drago mi je što primje?ujete i dobre stvari kod festivala, drago mi je da loše stvari ne uzimate za zlo, a loši komentari nam definitivno dobro do?u jer nam pomažu da unaprijedimo te stvari druge godine.
Imam i ja par komentara što se ti?e mjesta u hladu, unošenja cuge, zaštitara, toi-toieva,...Netko se bunio što organizatori spavaju u hladu-ha ?uj stari, tko prvi..

ALI glavni organizatori i nisu spavali u kampu, niti krali mjesto u hladu:)
Unošenje cuge, e to je svima bilo malo škakljivo jer smo odluku o zabrani unošenja donijeli tek par dana prije festivala, a najavljivali smo unošenje, zato je na Skaville-u i bilo popuštanja, no sigurno je da se cuga ne?e mo?i unositi ubudu?e, takva je praksa gotovo svugdje, a što se ti?e cijena pi?a mislim da su bile sasvim pristojne...Cijena pive je bila 15kn, ali to je 0,5l pive, hladna, u limenci ili to?ena..Nije bila jeftina nabavna cijena ni onima koji su ju prodavali, a džabe ju nisu mogli dat.
Zaštitari su bili fenomenalni, to je dobro pohvaliti, toi-toievi su bili kaoti?ni, bilo bi bolje da ih je bilo više, ali uzeli smo koliko smo mogli platiti..a što se ?iš?enja ti?e - to nije opaska za organizatore ve? za firmu toi-toi, wc-i su se ?istili u petak i subotu rano u jutro, što oni koji su spavali nisu primjetili, a što se nedjelje ti?e, to nam sama firma nije htjela ?istiti, u subotu su izjavili da ne mogu taj dan o?istit i da ih nema do ponedjeljka, baš i nisam imala puno izbora nego pustiti tako u nadi da ?e nas priroda izvu?..sad jel to s nedjeljom bilo do firme il njihovog radnika, ne znam, sad nije ni bitno..
Vrlo vjerojatno Skaville druge godine ide petak i subotu tako da se toi-toi nema šta buniti za nedjelju:)
Pozz