Kak' ti znas dal su oni nekaj napravili? Jesi upoznat s njihovom aktivnoscu tj neaktivnoscu ili zakljucujes cijelu stvar po izgledu?
ne po izgledu, ali zna se tko je gdje bio kad je grmilo

evo ti primjer bande bassotti posto su mi vec dugo broj 1 u glazbenom svijetu. prvobitni clanovi su bili frendovi cjeli zivot, ljevicari koji se to nisu sramili pokazati, koji su pomagali imigrantima, gradili im barake, kuce, skole, sudjelovali u humanitarnim akcijama... i kasnije su napravili antifa bend kojem muzika mozda i nije vrhunska ali se vidi da su ga napravili da sire poruku po svijetu, cesto su badava svirali i to u dalekoj juznoj americi. i ja to cijenim, a ne kad neki sminkeri i jazavci koji nisu dozivjeli nista uzbudljivo u zivotu idu radit bend i zaradjivat na temelju pjevanja o vrijednostima s kojima nisu upoznati.
naravno, pod stare dane bend koji se dokazao treba traziti dosta para za nastup, pogotovo oni koji su zasluzili da imaju pristojnu "penziju".
Zivim u Munchenu, i poznajem jednog decka koji izgleda ko zadnji partijaner, izbrijana obrva, zgelirana kosa i pirs,a ima 18 godina i organizira manifestacije i demonstracije za Die Linke (svojevrsna komunisticka partija njemacke, treca stranka po popularnosti kod nas). Tak da momak,ne svodi se sve na shore, znas?
Iako ni tu ne valja ostati kratak 
slazem se, izgled ne cini covjeka, ne mogu svi izgledati i ponasati se isto, ali jebiga, ona sabanska srebrna kapa na bubnjaru redske

i znam, ne svodi se sve na sore

probam ih izbjeci osim ako nije ferka, pogotovo jer danas i klinci od 14 godina furaju teleskope i nozeve.