Aha, oke, infantilan je moj glazbeni ukus, a ne tvoj odnos uopce prema pojmu ukusa.
Da sam bolji u photoshopu, rado bih ti nacrtao jer ti ocito ili ne zelis ili ne mozes razumijeti sto sam do sada napisao. Problem je sto se, vjerojatno, osjecas uvrijedjenim sto volis band koji je meni slab. Zasto prijatelju? Ja volim Manu Chao, Golem System i mnoge druge "sladunjkave" bandove koje ce mnogo ko naci "pickastim" ili bezveznim. Zasto bi se ja trebao naci prozvanim, ako su mu oni bljutavi?
Ti mi do sada, a ni ko drugi, nisi objasnio po cemu je Ska-P tako dobar band osim sto si rekao da imaju angazirane tekstove? Namjesto argumenata si moju kritiku nazvao infantilnom. Sta da ti ja na to kazem osim da je
tvoj pogled na kritiku infantilan, a iz toga izvedeno i tvoj ukus. Dobro si to jos podupro sa Green Dayom. Ja sam nekad slusao Exploited pa da ih sad iz nekih romanticnih razloga idem braniti... bilo bi pateticno ko sto je pateticno i nezrelo brijati na Ska-P iz nekih romanticarskih razloga. Ili VGS koji sam obozavao... sada mogu hladno nazvati smecem. Jer sam ga jednostavno prerasao. To su bandovi koji imaju svoju publiku izsortiranu po odredjenoj dobi. Ukusi se mjenjaju i razvijaju i to bi trebao znati i nije uvreda, ako neciji ukus povezemo sa glazbenim neiskustvom proisteklim bilo iz godina bilo iz necijeg nepoznavanja materije. Zato smo tu da razgovaramo i otvaramo jedni drugima nove horizonte, otkrivamo neve bandove itd.
Ja zelim razgovarati o bandovima koji su evergreeni. Koje cu, nadam se, moci slusati cijeli zivot. O onima koji koji imaju kvalitetu nadici zivotnu dob i glazbeni dozivljaj/iskustvo slusaoca.
A vjeruj mi da ces se iza tridesete Ska-P-a sjecati samo po imenu koje ti je nekad nesto znacilo.