E pa posto me je AresIV podrzao(hvala Ares

) ja izbacujem
Rock / Reggae /Dub/ Alternative/
Kanda,Kodza i Nebojsa.Nisu bas tek rodjeni,ali nisu ni dovoljno poznati. Meni mnogo drag bend
i orginalan.
KKN-Kad ozivimoKanda,Kodza i Nebojsa-Najsvetliji danKKN-PrirodaKKN-Ton po tonEyesburn( Hardcore / Reggae / Dub)za njih sigurno znate,ali posto su se skoro raspali,imam veliku
potrebu da ih javno sahranim.Po meni najbolji srpski bend novog talasa i moj omiljeni domaci
bend. Evo ko ih ne zna
Eyesburn - AgonyEyesburn - FoundationEyesburn - Eyes Are The LightsAmin :'(
Obojeni program(Indie / K-POP / Punk),ni za njih se ne moze reci da su noviji... Vrlo vrlo orginalan
bend,ali verujem da imaju malo iskrenih vernih fanova,posto su im pesme dosta razlicite.Ima tu svacega...Meni se
licno ne svidjaju sve njihove stvari.Ali evo jedne dobre
Obojeni program-Kad se neko necem dobrom nadaEvo mog otkrovenja godine,tj. vec dve godine,ove je PASO

Naked( Nu-Jazz / Funk / Freestyle)
Oni su totalni anonimusi i vrlo su specificni,nece bas svakom da se svide,ali bar sam pokusala

Inace uzivo su mnoooogo bolji.
Naked-Tzigan-skaI evo jednog finog spotica Del arno band u saradnji sa Skaktusima,oni su doduse iz Makedonije,no nije bitno. Bas dobra pesmica,verovatno ste je do sad 100x culi,ali nema veze,nema spota na forumu pa evo sad
skaktus & del arno band-rumena jesenIsceprtala sam nekoliko srpskih novijih ska bendova,ali nisu vredni pomena.
Od kad se raspao Eyesburn iz toga su isplivala 3 razlicita nova rege projekta,ali od ska ni S,tako da ova tema cini mi se i nema bas divnu buducnost...