February 05, 2012, 18:10:30

Author Topic: Kritike i prijedlozi  (Read 6717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« on: September 05, 2008, 02:08:36 »

Imam i ja par komentara što se ti?e mjesta u hladu, unošenja cuge, zaštitara, toi-toieva,...Netko se bunio što organizatori spavaju u hladu-ha ?uj stari, tko prvi..:) ALI glavni organizatori i nisu spavali u kampu, niti krali mjesto u hladu:)

U svakom slu?aju da je tako! "tko prvi njemu djevojka" ali smo mi došli dan prije festa i krenuli stavit šator gore, di bi bio hlad, al ne... (neki od) volontera nas je lijepo odj**** i reko da gore ne smijemo... bla...bla...bla... pa sad nek neko nešto kaže? :)

Ugl, ne zamjeram nikom ništa i znam da ?e se na?i nekako riješenje za ubudu?e, al opet... ona 3 jutra na suncu.... UF!!! Blaženo more!!! ;)
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #1 on: September 05, 2008, 10:21:45 »

Imam i ja par komentara što se ti?e mjesta u hladu, unošenja cuge, zaštitara, toi-toieva,...Netko se bunio što organizatori spavaju u hladu-ha ?uj stari, tko prvi..:) ALI glavni organizatori i nisu spavali u kampu, niti krali mjesto u hladu:)

U svakom slu?aju da je tako! "tko prvi njemu djevojka" ali smo mi došli dan prije festa i krenuli stavit šator gore, di bi bio hlad, al ne... (neki od) volontera nas je lijepo odj**** i reko da gore ne smijemo... bla...bla...bla... pa sad nek neko nešto kaže? :)

Ugl, ne zamjeram nikom ništa i znam da ?e se na?i nekako riješenje za ubudu?e, al opet... ona 3 jutra na suncu.... UF!!! Blaženo more!!! ;)
neko treba i radit dok se ostali zajebavaju

Offline minđuša

• rudeboy
  • Jr. Member
  • *
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #2 on: September 05, 2008, 20:03:14 »
Unošenje cuge, e to je svima bilo malo škakljivo jer smo odluku o zabrani unošenja donijeli tek par dana prije festivala, a najavljivali smo unošenje, zato je na Skaville-u i bilo popuštanja, no sigurno je da se cuga ne?e mo?i unositi ubudu?e, takva je praksa gotovo svugdje, a što se ti?e cijena pi?a mislim da su bile sasvim pristojne...Cijena pive je bila 15kn, ali to je 0,5l pive, hladna, u limenci ili to?ena..Nije bila jeftina nabavna cijena ni onima koji su ju prodavali, a džabe ju nisu mogli dat.

jedino je stvar sta je samo jedan ulaz u kamp znaci nije stej? posebno odvojen pa da se u kamp moze unit cuga a u dio di je stej? ne može...da je teko uredu ali ovako sta ce se pit popodne??

Vrlo vjerojatno Skaville druge godine ide petak i subotu tako da se toi-toi nema šta buniti za nedjelju:)

veliki plus za to jer je masa ekipe bila samo prvi dan a drugi nisu mogli bit zbog kojekakvih obaveza

Inace sve 5

Offline skineta

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #3 on: September 05, 2008, 23:23:26 »

jedino je stvar sta je samo jedan ulaz u kamp znaci nije stej? posebno odvojen pa da se u kamp moze unit cuga a u dio di je stej? ne može...da je teko uredu ali ovako sta ce se pit popodne??

Da kad im ve? nije dovoljno da smo svakako prisiljeni kupovati pi?e na šankovima zato jer ne možemo hladiti svoje pa zbog nam zbog toga zabrane unositi pi?e i u kamp(možda i vodu?), onda bi bar bilo u redu da se to tako ogradi kao što si rekao.
To me podsje?a na praksu u mnogo diskoteka gdje namjerno puste samo toplu vodu u wc-u da bi ljudi bili prisiljeni kupovati na šanku. Kurvinski.
Skavile je bio super i zbog dobre cijene ulaznice jer ljudi koji dolaze iz daleka moraju potrošiti dosta para i na put i ostale stvari. Ja bih radije platila i 200 kuna ulaznicu nego da me prave budalom "pustaju?i mi toplu vodu u wc-u ".

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #4 on: September 07, 2008, 10:52:24 »
ne kontam, voda iz spremnika je bila cist u redu i svi su mogli piti koliko su htjeli. i skoro svakoga koga sam vidio je cugao SVOJU vodu, pivo, vino i nitko nije ostao zedan...
ionako je vecina preko dana bila na plazi, dakle mogli ste pit sto ste htjeli ako ste imali

Offline koora

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • fight the power
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #5 on: September 07, 2008, 12:09:14 »
cugu je nosil ko je htjel, kam je htjel... kaj je neko imal problema s tim? a i voda je bila mrzla ako je trebalo za isprat usta ili nest (mislim wtf ko je pil vodu?)  ;D
Quote from: Oskar
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.
Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.
Jesus is my friend

Offline skineta

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #6 on: September 07, 2008, 15:03:39 »
Vidim da imate problema sa ?itanjem pa ?u vam pokušati jos jednom objasniti.
Kao prvo ja volim piti hladno pivo ili hladan bambus odnosno vodu. Kako nemam frižider sa sobom kao ni svi ostali onda kupujem pi?e na šanku. Jel vam to jasno? Nisam ni rekla da ove godine nismo mogli unijeti pi?e. Unjeli smo ga ali vam ova cura kaze da ne?ete mo?i druge godine. Jel vam to sad jasno? Jel imate vi sto kuna po danu samo za pi?e? Ja nemam ko ni mnogi drugi. Tako da se sad nemojte praviti pametni pošto ?ete se druge godine ?uditi kako sad ovo?
Zna?i kada kupim nešto u trgovini na primjer litru vina, htjela bi da mogu unesti i to popiti ili ga ohladiti u moru. Ali se meni ?ini da je nekome interes zaraditi pod svaku cijenu i što više pa sam zato i rekla da im jke dovoljno argument što mogu ponuditi hladno pi?e, a ne sad zabranjivat da se unese svaka flašica vode ili litra vina ili rakije.
Nadam se da vam je sad jasnije. Uostalom ko zna o?u uop?e do? sljede?e godine.
Pazite da vam i drugi ne bi došli zbog takvih stvari.

Offline koora

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • fight the power
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #7 on: September 07, 2008, 16:28:27 »
jebes onu zenu zaduzenu za volontere kaj se sjetila gluposti... unosenje cuge niko nije spominjal prije nego kaj ej pocela srati
Quote from: Oskar
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.
Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.
Jesus is my friend

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #8 on: September 07, 2008, 20:34:36 »
Po meni je isto glupo da se pi?e ne može uniti u dio kampa, al opet može se na?i kompromis npr. (mislim da je netko spomenuo) ograditi kamp i koncertni prostor... i onda lipo u kampu ko o?e šta o?e, a u konc prostoru bez svog pi?a. Tako je na DOF-u.

Osobno, mi smo nakon "zabrane inošenja pi?a" unili u prostor festivala cca 20 boca vina, nešto žeste i kole i ostalih pizdarija.  ::) :P

Uostalom, ako ?ete zabranit pi?e unosit unutar kampa onda tako i hranu zabranite i stavite svoje štandove s hranom ili mezne... pa vam nitko ne?e više do?.
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #9 on: September 07, 2008, 22:15:37 »
Vidim da imate problema sa ?itanjem pa ?u vam pokušati jos jednom objasniti.
Kao prvo ja volim piti hladno pivo ili hladan bambus odnosno vodu. Kako nemam frižider sa sobom kao ni svi ostali onda kupujem pi?e na šanku. Jel vam to jasno? Nisam ni rekla da ove godine nismo mogli unijeti pi?e. Unjeli smo ga ali vam ova cura kaze da ne?ete mo?i druge godine. Jel vam to sad jasno? Jel imate vi sto kuna po danu samo za pi?e? Ja nemam ko ni mnogi drugi. Tako da se sad nemojte praviti pametni pošto ?ete se druge godine ?uditi kako sad ovo?
Zna?i kada kupim nešto u trgovini na primjer litru vina, htjela bi da mogu unesti i to popiti ili ga ohladiti u moru. Ali se meni ?ini da je nekome interes zaraditi pod svaku cijenu i što više pa sam zato i rekla da im jke dovoljno argument što mogu ponuditi hladno pi?e, a ne sad zabranjivat da se unese svaka flašica vode ili litra vina ili rakije.
Nadam se da vam je sad jasnije. Uostalom ko zna o?u uop?e do? sljede?e godine.
Pazite da vam i drugi ne bi došli zbog takvih stvari.

vidi je sto se nabrusila  :D

kakve veze je imala organizacija festivala ili bilokoja osoba s tim da ti nisi imala svoj mali privatni frizider za hladit cugu? ako nemas svoju cugu, kupujes na sanku, sto tu nije jasno?! sta mislis kako je ostalih 500tinjak ljudi utazivalo svoju zedj? dal ti je netko branio da hladis cugu u moru?
stvarno ne kuzim koji je bio tvoj problem i na sto prigovaras, ako pojasnis malo bolje mozda ce ogranizatori to popraviti sljedece godine....

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #10 on: September 07, 2008, 22:17:53 »
Po meni je isto glupo da se pi?e ne može uniti u dio kampa, al opet može se na?i kompromis npr. (mislim da je netko spomenuo) ograditi kamp i koncertni prostor... i onda lipo u kampu ko o?e šta o?e, a u konc prostoru bez svog pi?a. Tako je na DOF-u.

Osobno, mi smo nakon "zabrane inošenja pi?a" unili u prostor festivala cca 20 boca vina, nešto žeste i kole i ostalih pizdarija.  ::) :P

Uostalom, ako ?ete zabranit pi?e unosit unutar kampa onda tako i hranu zabranite i stavite svoje štandove s hranom ili mezne... pa vam nitko ne?e više do?.

Auuuuu, vi ste zajebani igraci. ;D Vidjet cemo kako cete unijet dogodine. :D
Osobno, ja se slazem sa svime ovdje gore navedenim i zestoko sam protiv zabrane unosenja pica.
Lakomost, samodostatnost i samodopadnost su opasne osobine koje se redovno obijaju o glavu. ;)

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
Kritike i prijedlozi
« Reply #11 on: September 07, 2008, 22:22:15 »
vidi je sto se nabrusila  :D

kakve veze je imala organizacija festivala ili bilokoja osoba s tim da ti nisi imala svoj mali privatni frizider za hladit cugu? ako nemas svoju cugu, kupujes na sanku, sto tu nije jasno?! sta mislis kako je ostalih 500tinjak ljudi utazivalo svoju zedj? dal ti je netko branio da hladis cugu u moru?
stvarno ne kuzim koji je bio tvoj problem i na sto prigovaras, ako pojasnis malo bolje mozda ce ogranizatori to popraviti sljedece godine....

Ja sam razumio sto je cura mislila i napisala, vise me ti Ajris zabrinjavas. ::)

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Re: Kritike i prijedlozi
« Reply #12 on: September 07, 2008, 22:30:51 »

Auuuuu, vi ste zajebani igraci. ;D Vidjet cemo kako cete unijet dogodine. :D
Osobno, ja se slazem sa svime ovdje gore navedenim i zestoko sam protiv zabrane unosenja pica.
Lakomost, samodostatnost i samodopadnost su opasne osobine koje se redovno obijaju o glavu. ;)

Kažem... najbolje i hranu zabranite! To vam je super potez...

ne miriše na dobro...

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
  • nema hejta za okus od grejpa
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #13 on: September 07, 2008, 22:37:40 »
Bit ?e sve oke, nemojte se zabrinjavat..  ;)

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #14 on: September 07, 2008, 23:01:15 »

Kažem... najbolje i hranu zabranite! To vam je super potez...

ne miriše na dobro...

Ja sam nesto cuo da se i satori nece moc unosit vec da ce se moci iznajmiti. ???