February 05, 2012, 18:55:44

Author Topic: Kritike i prijedlozi  (Read 6719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Re: Kritike i prijedlozi
« Reply #30 on: January 16, 2009, 00:22:01 »
Pa naravno... a sve to mi je platila uprava festivala. ;)
Da ti je samo znati kakve cu blagodati uzivati ove godine.... ccccc

BTW ides s menom na Mighty Sounds this year?

Hehe, znaš da nije loša ideja? Kad je i koliko mi para treba :)
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #31 on: January 16, 2009, 00:41:50 »
tjedan prije nas, izgleda

teba ti 60 eura do Sbg, tamo upad cca 20 eura, gajba pivi cca 20 eura i to je to. Natrag mozes s menom za Kroaciju... Znaci, minimum 100 eura, ali jasno, to uvijek zna narasti.

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #32 on: January 16, 2009, 01:16:33 »
tjedan prije nas, izgleda

teba ti 60 eura do Sbg, tamo upad cca 20 eura, gajba pivi cca 20 eura i to je to. Natrag mozes s menom za Kroaciju... Znaci, minimum 100 eura, ali jasno, to uvijek zna narasti.

Razmislit ?u ozbiljno... zvu?i super! :)
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline dondilion

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #33 on: June 02, 2009, 11:58:55 »
evo da malo ovu temicu oživimo.
ima još dosta do festivala, pa ako neko ima neke konstruktive prijedloge, da pomognemo organizatiroma.

ja ne kampiram, pa nemrem niša reć na temu, kamp,cuga, ufurat/neufurat ...

bilo bi dobro:

da ima malo bolji izbor neke klope za prigrist. sjećam se nekih odvratnih sendvića i palačinki i to je bilo sve.

da ima malo više svjetla, posebno na mjestu di su štandovi za merču, mislim da bi bendovi malo bolje prodali da se nekaj vidi. i na putu od ulaza do livade.

da postoji neka satnica koje će se stvarno pridržavati. možda malo kraće puze između nastupa, možda da sve počne malo ranije (ili barem na vrijeme).

eto, to mi je palo na pamet ...

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #34 on: June 02, 2009, 12:53:00 »

da postoji neka satnica koje će se stvarno pridržavati. možda malo kraće puze između nastupa, možda da sve počne malo ranije (ili barem na vrijeme).

pa kad bi ti da pocne? mislim, tonske ovo-ono, pa neki kasne itd.
satnice se tesko pridrzavati jer, znas i sam, da se neki zasviraju pa bis pa ovo-ono...
a pauza izmedju nastupa... meni npr. bas odgovara nekih 15 min. pa i duze da se malo skuliram popijem pivo i pripremim za sljedeci nastup, tebi ne? ti bi sve nabrzaka odgledo ili doso tocno na Gigija i paljevina?

Offline dondilion

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #35 on: June 02, 2009, 13:29:54 »
znam da se satnice teško pridržavat.
al ako uspiješ, cijela stvar dobije malo na ozbiljnosti. koja je kod festivala potrebna. imho.
sigurno si bio vani na festivalima po kojima možeš sat narihtat.
kod nas teško da će biti tako, samo kažem da bi prema tome trebalo ići. ak me kužiš.

mislim da je za ljetne festivale ok da počnu u kasno poslijepodne. u smiraj dana.

pauza od 15 min je super. prvu večer prošle godine je pauza između redska i onih zadnjih francuza trajala duže od 45 min, pa sam se pobro doma.
i recimo da sam znao tada da će drugu večer PASO svirati 3., a ne kako su bili najavljeni zadnji, vjerovatno bi došo i drugu večer.

no to su samo neke sitnice na koje ja picajzlam. 95% posjetitelja boli kurac za to jer su mrtvi pijani.
što je sasvim ok! i can respect that!

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #36 on: June 02, 2009, 13:48:40 »
znam da se satnice teško pridržavat.
al ako uspiješ, cijela stvar dobije malo na ozbiljnosti. koja je kod festivala potrebna. imho.
sigurno si bio vani na festivalima po kojima možeš sat narihtat.
kod nas teško da će biti tako, samo kažem da bi prema tome trebalo ići. ak me kužiš.

To ce sef odlucit, sigurno je procitao. Ja sam za da se dozvoli +/- pola sata odstupanja.

mislim da je za ljetne festivale ok da počnu u kasno poslijepodne. u smiraj dana.

Apsolutno. I tu bi ja odmah krknuo 100 gramma 8)... da onako lijepo zatvore dan i da ih jos posljednji zraci sunca pomiluju. ;D

i recimo da sam znao tada da će drugu večer PASO svirati 3., a ne kako su bili najavljeni zadnji, vjerovatno bi došo i drugu večer.

Jebiga, bila je visa sila. To se sigurno vise nece ponoviti.

Offline dondilion

• rudeboy
  • Full Member
  • *
    • View Profile
« Reply #37 on: June 02, 2009, 13:56:28 »
To ce sef odlucit, sigurno je procitao. Ja sam za da se dozvoli +/- pola sata odstupanja.

Apsolutno. I tu bi ja odmah krknuo 100 gramma 8)... da onako lijepo zatvore dan i da ih jos posljednji zraci sunca pomiluju. ;D

iz tvojih usta u šefove uši ...

Jebiga, bila je visa sila. To se sigurno vise nece ponoviti.
znam.

Tresnjica

• Guest
« Reply #38 on: July 03, 2009, 10:50:31 »
Treba li vam netko za radit?? il su sva mjesta popunjena?

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #39 on: July 04, 2009, 14:54:51 »
nitko ne odgovara djevojci, samo se krupni muzevi traze il kaj  ;D

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #40 on: July 04, 2009, 15:13:38 »
Nazalost, ove godine nece biti volontera. Bit ce ih tek par i to kako si rekao krsnijih momaka.

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #41 on: July 04, 2009, 15:16:19 »
I da dam jedan prijedlog svim posjetiteljima: ponesite si baterijsku lampu. Koristit ce vam. Ja sam si bas juce kupio jednu malu (ali bombasticnu) i to od onog pedera Maglice. ;D
Htio sam si kupiti za iste pare ksenon od Varte i sad ne znam jesaml se zajebo?

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #42 on: July 04, 2009, 16:27:06 »
kakva baterija, prosle godine je tim strucnjaka postavljao rasvjetu uokolo kampa i bilo je ko u las vegasu  ;D 8)

Offline onex

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #43 on: June 14, 2010, 19:38:19 »
Zna?i kada kupim nešto u trgovini na primjer litru vina, htjela bi da mogu unesti i to popiti ili ga ohladiti u moru.
prosle godine se zamalo otrovali svi tako, hladili vino u moru i usla morska voda posto je bilo lose vino (šjor bepo) nikom nije bilo čudno osim što si se napio od dvije čašice, i svi bili žedni ko vrag a nije bilo vode jel je ponestalo il nekaj (čuo da neko ostavio da curi prek noči il nekaj tak)...moglo završit vrlo loše sva sreća što nam nisu bubrezi il nekaj otkazali, a skuzili smo tek dok nam ostalo cca litra vina od 3 litre boce

Offline koora

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • fight the power
    • View Profile
« Reply #44 on: June 14, 2010, 21:34:54 »
prosle godine se zamalo otrovali svi tako, hladili vino u moru i usla morska voda posto je bilo lose vino (šjor bepo) nikom nije bilo čudno osim što si se napio od dvije čašice, i svi bili žedni ko vrag a nije bilo vode jel je ponestalo il nekaj (čuo da neko ostavio da curi prek noči il nekaj tak)...moglo završit vrlo loše sva sreća što nam nisu bubrezi il nekaj otkazali, a skuzili smo tek dok nam ostalo cca litra vina od 3 litre boce

nije nestalo vode nego je netko zatvoril ventil na vrhu...

ako ćeš piti vino u moru iz staklene flaše preporučam stari zagorski trik - gumeni čep (dostupan u svakoj boljoj vinariji) a moguće je čak i prelijati sve u plastičnu flašu od mineralne (ako pijete bepa) i uživati...
Quote from: Oskar
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.
Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.
Jesus is my friend