May 19, 2012, 01:34:34

Author Topic: Erepublik  (Read 1609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
Erepublik
« on: July 10, 2009, 14:47:29 »
Neki su vjerojatno probali i znaju o cemu je rijec, neki jos nisu! Rijec je socijalno-politicko-ekonomskoj igri, koja je u samo mjesec dana udvostrucila broj igraca!
E sad, mozda najbitnije za kvalitetnu zemlju je velik broj stanovnika. .
Pridruzi se ovoj igri! Pridruzi se stranci koja ti najvise odgovara (komunizam, socijalizam, demokracije, pa i fasisticke stranke!). Takoder, mozes osnovati i ti svoju stranku. Isto tako, postoje tu pozicije kao preds. drzave, ministri, veleposlanici...
Takoder, postoji mogucnost da otvoris kompaniju i proizvodis (hranu, oruzje), gradis (bolnice, kuce) ili kopas (dijamante, naftu). Isto tako mozes biti i obican radnik. Kao vlasnik kompanije treba biti lukav, i znati nesto o ekonomiji, pogotovo ako zelis biti u ministarstvu za ekonomiju.
Takoder, mozes biti vojnik, boriti se po svijetu, skupljati rankove, ako jedan dan bude trebalo braniti Hrvatsku, (ili ako nekoga napadnemo Wink) te ako bude potrebno braniti zemlju iz nasega saveza!
U ovoj igri bitno je biti komunikativno aktivan, za igru je potrebno 10-15 min. na dan. Igra imitira stvarni svijet, i nije djecja igra tipa travian recimo. Za registraciju je potrebno tek nekoliko min. Svakako probajte, necete pozaliti. Mozda ce u pocektu biti ekonomska kriza jer tek stvaramo zemlju, ali stvarajmo je zajedno!
Velika prednost ove igre je sto, ako si stariji, to ti ne pomaze previse, takoder, igra sama po sebi nema mnogo pravila, vec ih ljudi kroz igranje ove igre stvaraju!

Ukoliko se preko ovoga linka registrirate dobivat ćete pomoć u obliku hrane i giftova(služe za dizanje wellnesa tj. "zdravlja")  http://www.erepublik.com/en/referrer/Parizer

Također nemojte se prijaviti da živite u eHrvatskoj jer su nam kongres preuzeli eMađari i eSrbi, več se prijavite u eBIH di cete se moci zaposliti u kompaniji koja nudi ponudu poslova za vas skill tj. za početnike

Offline koora

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • fight the power
    • View Profile
Re: Erepublik
« Reply #1 on: July 10, 2009, 15:44:21 »
procitajte zadnju recenicu i ne klikajte na link :)
Quote from: Oskar
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.
Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.
Jesus is my friend

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: July 10, 2009, 15:53:06 »
procitajte zadnju recenicu i ne klikajte na link :)

Lol zašto nebi kliknili na link? A zadnja recenica je samo pomoc novim igracima jer ako se prijave u eHrvatskoj morat ce se selit i sve ce im se dodatno zakomplicirat.... Nije ovo neka zarada novaca ili cega vec ovo je obicna igra i nista se nece dogoditi ako kliknete na link osim što pomažete meni da dobijem medalju...

Offline koora

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • fight the power
    • View Profile
« Reply #3 on: July 11, 2009, 12:46:10 »
zadnji put kad sam cital ovakav slicni post je pisalo ovo

Takoder, kada budete usli u Hrvatsku, pridruzite se jednom od ovih stranaka koje su osnovane od Hrvata, to je vrlo bitno, jer je moguce da ce neki nepozeljni stranci otvarati stranke sa hrvatskim imenima, a cilj im je napraviti takeover.
HSP- Hrvatska Stranka Prava (preds. gotcha1234,to sam ja)
HDS- Hrvatska Demokratska Stranka (preds. Roby Petric)
HUS- Hrvatska Ujedinjena Stranka (preds. Sucko)

znaci napokon su nepozeljni stranci napravili takeover i nemoraju se trpiti ovakvi izrodi :)
Quote from: Oskar
Nije bitan samo ska toliko. Bitno je da se ti dobro osjecas dok pjevas.
Vazno je da dobro prasite, a na vasu mjuzu mozete puno toga dobroga nakalemiti.
Jesus is my friend

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: July 11, 2009, 15:33:20 »
Gledaj nisam ja ovdje postao ovo da bi spasio eHrvatsku ili neznam kaj.. Postao sam da ukoliko ima ljudi koji bi željeli igrati da pomognu meni da dobijem medalju i 5 golda koje u biti niti nedobijem jer pomognem novom igracu da krene znaci od kupovine hrane itd.
Što se tiče ovog što si čitao to je bilo davno i radi tih ljudi koje možeš pročitati u zagradi ovo sve se i dogodilo tj. oni su ti koji su zaslužni za gnjev eMađara i eSrba, a isti ti ljudi i ljudi iz tih stranaka i još par pojedinaca su neke od nas koji smo bili za mir optuživali da smo srbi hehehe.. ima svega zato i je zanimljivo... (barem se možeš dobro nasmijati nacionalistima i ostaloj desničarskoj ekipi)

Mali info za nove: Ukoliko krenete (nemorate klikniti na link ako vam je mrsko) kad dosegnete 7 lvl pridružite se u eHrvatskoj "Hrvatskoj stranki radnika" :)

Offline DžoniRege

• rudeboy
  • Full Member
  • *
  • Txet lanosrep
    • View Profile
« Reply #5 on: July 11, 2009, 15:55:51 »
To smo Ištvan i ja napravili takeover.
Erutangis

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: July 11, 2009, 16:34:26 »
Osim što live nismo u "dobrim" odnosima, sad i virtualno to treba pospješiti :)
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: July 11, 2009, 21:05:04 »
Osim što live nismo u "dobrim" odnosima, sad i virtualno to treba pospješiti :)

A gledaj ima nas dosta koji se zalažemo za prijateljstvo sa susjedima :) ali smo vecinom prozivani u eNovinama da smo srbi, da smo špijuni itd. Vecina igraca mogu slobodno reci 80% su nacionalisti i djeca koja briju na ustaše i bla bla bla, ali hvala bogu nisu toliko aktivni pa i nema previše gluposti po novinama ... Ista takva situacija je i sa druge strane nažalost iako još ima par ljudi koji normalno razmišljaju i pokušavaju da se sve smiri i da nebude vise ratova (da i u igri ratujemo sa eSrbijom) i bla bla bla ostalih gluposti...

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: July 11, 2009, 21:21:55 »
Zašto misliš uopće da nekog ode zanima igra u kojoj sudjeluje "80% nacionalista i djece koja briju na ustaše)"... 

Iskreno, pokušavati "popravljati" neke "odnose" preko neke online igre i slično... wtf!?

Živia Balkan i balkanski mentalitet! :D
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: July 12, 2009, 01:46:40 »
Zašto misliš uopće da nekog ode zanima igra u kojoj sudjeluje "80% nacionalista i djece koja briju na ustaše)"... 

Iskreno, pokušavati "popravljati" neke "odnose" preko neke online igre i slično... wtf!?

Uopce nemislim da ovdje nekoga takva igra zanima, ali govorio sam o igri na primjeru eHrvatske, tebi ili nekome drugome nitko nebrani da odes u neku drugu zemlju, npr eRumunjsku, eIndoneziju, eJapan, eAmeriku i tamo zapocmes svoj ezivot, nisi prisiljen zivjeti u eHrvatskoj, nisi prisliljen imati bilo kakve odnose sa eHrvatskom....

Smiješno je to što vecina, a izgleda i ti oprosti ako grijesim, nezna, nemoze ili nezeli odvojiti RL od igre. Pa tko ovdje prica o popravljanju nekih RL odnosa, sve sto sam napisao se odnosilo na igru i na stanje u igri...

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: July 12, 2009, 03:46:51 »
Uopce nemislim da ovdje nekoga takva igra zanima, ali govorio sam o igri na primjeru eHrvatske, tebi ili nekome drugome nitko nebrani da odes u neku drugu zemlju, npr eRumunjsku, eIndoneziju, eJapan, eAmeriku i tamo zapocmes svoj ezivot, nisi prisiljen zivjeti u eHrvatskoj, nisi prisliljen imati bilo kakve odnose sa eHrvatskom....

Smiješno je to što vecina, a izgleda i ti oprosti ako grijesim, nezna, nemoze ili nezeli odvojiti RL od igre. Pa tko ovdje prica o popravljanju nekih RL odnosa, sve sto sam napisao se odnosilo na igru i na stanje u igri...

Smiješno... baš kao što kažeš! :)