February 05, 2012, 17:55:51

Author Topic: Skaville 2009 - Review  (Read 10442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Skaville 2009 - Review
« on: July 27, 2009, 21:12:19 »
Onda... pojedini dojmovi, osvrti, kritike, primjedbe, pohvale, zahvale...!?
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline vetzo

• rudeboy
  • Full Member
  • *
  • zagorski tarzan :)
    • View Profile
    • skazine
Re: Skaville 2009 - Review
« Reply #1 on: July 27, 2009, 22:07:56 »
primjedbe - tonac, jedan od najvecih antitalenata koje sam upoznao, i poslusa tek nakon 15 minuta, nije bilo normalne hrane, i nije se smio unosit alkohol u kamp [kuzim za staklo, ali bi po meni trebalo dopustiti plastiku], a rutu za svercanje smo shvatili prekasno, i neki bendovi previse udavili, piva u limenci bila topla, pustanju jednog cda cijelo vrijeme prvog dana [dubioza, kavasaki trip, ringispil...]...

pohvale - vecini ekipe, pogotovo zeljku kerumu i pijanom zavodniku, buducem prvostupniku prometnih znanosti kojim treba 20 minuta da otvori bocu Ajrishu, u globalu organizaciji, svemu ostalom kaj nije u primjedbama...

muzika: 4/5
zajebancija: 5/5
željko kerum i ajrish: 6/5

btw. u iducih mjesec dana ne zelim vidjeti ni jednog šibenčana, ni cigana iz dubrave...

palac, palac, palac...

:)

i zahvale sidji kaj nas nije stavio na popis, i za kaznu ocekujemo koju pivu :)
« Last Edit: July 27, 2009, 22:11:16 by vetzo »
mozda nisam lijep, bogat i pametan, al sam zato neugodan ko prst u guzici :)

eksklulzivno skaville playing list

Offline white rabbit

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: July 28, 2009, 08:47:00 »
jooo!! pozdrav svim forumašima koje sam srela, pročakulala, nazdravila, oskar, đonirege, ajrish, braća kumrovčani, lara  ;) super provod, super svee!! Lost propellerosi najdraži, Talco nakon toga, ali osobno, bendovi su mi bolji bili lani, no ipak sve 5!! od šanka do kampa, meni svee na mistu  :D :D jupijijeeejejee!!
vidimo se i dogodine, bilo je krasno  :-* :-*
~*Don't forget to boogie!!

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: July 28, 2009, 11:38:39 »
primjedbe - tonac, jedan od najvecih antitalenata koje sam upoznao, i poslusa tek nakon 15 minuta, nije bilo normalne hrane, i nije se smio unosit alkohol u kamp [kuzim za staklo, ali bi po meni trebalo dopustiti plastiku], a rutu za svercanje smo shvatili prekasno, i neki bendovi previse udavili, piva u limenci bila topla, pustanju jednog cda cijelo vrijeme prvog dana [dubioza, kavasaki trip, ringispil...]...

pohvale - vecini ekipe, pogotovo zeljku kerumu i pijanom zavodniku, buducem prvostupniku prometnih znanosti kojim treba 20 minuta da otvori bocu Ajrishu, u globalu organizaciji, svemu ostalom kaj nije u primjedbama...

muzika: 4/5
zajebancija: 5/5
željko kerum i ajrish: 6/5

btw. u iducih mjesec dana ne zelim vidjeti ni jednog šibenčana, ni cigana iz dubrave...

palac, palac, palac...

:)

i zahvale sidji kaj nas nije stavio na popis, i za kaznu ocekujemo koju pivu :)

Meni je u globalu bilo show teški, super... Od zajebancije priko brojnosti ekipe (moje, a i šire) pa do pecanja u rano jutro s kerumon :)
Sad detaljnije, ima dosta stvari koje bi ja prominija. Masu ljudi je reklo da su bendovi bili bolji prošle godine, pa kad na kraju pogledaš... i jesu, možda "komercijalniji" pa zato.
Piće u kampu, to mi nikad neće bit jasno zašto se zabranjuje, hrana isto... Ljudi dolaze na knap s novcima i onda još moraju i alkohol kupovat po onakvim cijenama. To se treba promjenit... Stavite još 10 ograda gore kod stagea i onda jednostavno ne dajte u festivalski prostor unijet ništa, a kamp ne dirajte...

Tonac... meni je lik ok, za naš nastup koliko sam čuo, i vani i na stejđu je bilo sve ok, dapače, rekli su da je bilo jebeno. Šta se ostalih bendova tiće daleko najgore je zvuča Talco, nešto pre gadljivo...

T-Bone je posta dosadan nakon pola sata. "Are you ready for ska/rocksteady"... to je bilo to od njega.

Ostali bendovi više manje dobri, izdvojia bi La Gossu Sordu i Los Propellerose oni su mi bili vrh. Skarface ok, al su svirali previše obrada. Za jedan takav bend to mi nije baš simpa.

Organizacija ko organizacija je bila ok... nekih sitnih "zamjerki" al eto... sve u svemu ok.
Samo sugestija, malo manje piti ako mislite organizirat sve i da bude sve u najboljem redu od početka do kraja.

Oskar je gruppie :D

Pozdrav svima... Đoniu (i njegovim ćerkama i sestrama", (groupieu) Oskaru, (il grande PR) Smacku, Bitantoncima, svojin "građanima" aleje Kerum, ekipi u "Centru", harrisonu Ajrishu, (čovjeku koji opet nije platia pivu) Skakavcu, "bolesnicima" iz kumrovca, (plavom) Pekemeezu, ekipi na šanku i mom belom zecu...

@ vetzo - Ne brini, mi u Gradini svi, nečeš nas vidjet do 9. mjeseca :)

palac palac palac
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: July 28, 2009, 14:08:03 »
To se odnosilo na skakavca... pogledaj malo interpunkcije :)

Offline Dux

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: July 28, 2009, 15:07:59 »
prvi put na skavilu i kao "izvođač" i kao "građanin" aleje Kerum i s oduševljenjem mogu reći da ću iduće godine također doći kao posjetioc, ako ne ubodem neki drugi bend s kojim ću svirati ;D

zajebancija je bila super. opuštena atmosfera i uživancija su pratila svaki dan, jebeno  ;) mislim da je tome podosta pridonijela i izvrsna lokacija tj. blizina mora i famozan pogled (pogotovo noću), i glazba od koje svatko skače ko klokan :)

bendovi su mi bili super, talco me oduševija, t-bone je ima blesav kontakt s publikom (ares je već reka), al je bija ok, la grosa isto super
officer down me odma privuka s obradom all outa angst, svaka čast ;) propelerosi super, onda san se malo zanija (fak ju kumrovčanci  :D ) i par zadnjih pisama skarfacea je bilo super :)

organizacija je bila ok, šteta za točionik, ali znan da to nije u njihovoj moći... redari su bili malo preuživljeni za ska fest, ali pretrpit ćemo, ipak imaju višak agresije ;)

pozdrav i zahvala:
obiteljima - na tetošenju ;)
kvartu - na zajebancijama, piciginu i kupanjcima
bijeloj tendi - na dobroj atmosferi
kumrovčancima - na degustaciji i gay ljubavi
ajrišu - na košuljici
i svima ostalima ;)

vidimo se dogodine!
njula!

Offline DžoniRege

• rudeboy
  • Full Member
  • *
  • Txet lanosrep
    • View Profile
« Reply #6 on: July 28, 2009, 16:39:15 »
Mr. T- Bone i Propeleri su mi ubedljivo najbolji, baš onakav Ska kakav volim, drago mi je da sam čuo Officer Down i Beetan Tone, oni ska pankeri mi se nisu dojmili iako su generalno bili ok, Skarface suviše tezgaroški.
Dj preko dana vrteo tri iste pesme.
Očekivao sam da će hrana biti sranje ali su sendviči bili ful ok, Ožujsko dovoljno hladno, jedino što nije bilo nikakvih rakija (sem odvratne medice za devojčice).
Bilo bi dobro da se organizuje neki prevoz od uvale do mosta, tipa kombi za 5-10 kuna pa da vozi po turama kad se napuni.
I ona ideja o odvajanju kampa od bine je odlična.
Pozdrav svima koje sam upoznao i koje sam znao od ranije.
Vidimo se opet
Erutangis

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: July 28, 2009, 20:04:05 »
Mr. T- Bone i Propeleri su mi ubedljivo najbolji, baš onakav Ska kakav volim, drago mi je da sam čuo Officer Down i Beetan Tone, oni ska pankeri mi se nisu dojmili iako su generalno bili ok, Skarface suviše tezgaroški.
Dj preko dana vrteo tri iste pesme.
Očekivao sam da će hrana biti sranje ali su sendviči bili ful ok, Ožujsko dovoljno hladno, jedino što nije bilo nikakvih rakija (sem odvratne medice za devojčice).
Bilo bi dobro da se organizuje neki prevoz od uvale do mosta, tipa kombi za 5-10 kuna pa da vozi po turama kad se napuni.
I ona ideja o odvajanju kampa od bine je odlična.
Pozdrav svima koje sam upoznao i koje sam znao od ranije.
Vidimo se opet

Nego... imaš ti možda kakvu ćErku ili sEstru? :)

Offline DžoniRege

• rudeboy
  • Full Member
  • *
  • Txet lanosrep
    • View Profile
« Reply #8 on: July 28, 2009, 20:52:07 »
Pa rekoh ti, samo prababu i askurđela  ;)
I iskoristio bih ovu priliku da zahvalim na svemu, dakle redom Oskaru na rakiji, Goranu na pivu, pank curama na vinu, na hrani, smeštaju, društvu, zajebanciji, nespavanju, lakim drogama (ponudjen k'o počašćen) i svemu ostalom čega se ne sećam.  :)
Erutangis

Offline jode

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: July 29, 2009, 00:29:37 »
kaj se tice mog dojma nekak mi je prosle godine bilo bolje kaj se tice bendova,a kaj se tice zajebancije,organizacije je bolje neg prosle godine i kada se sve zbroji bilo mi je super.

Offline crvenokozac

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: July 29, 2009, 14:17:18 »
Ima kakavih slika na netu? Ne mogu ništa naći..

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #11 on: August 02, 2009, 16:49:55 »
daj makni tu sliku klosaru jedan. tu mi svi neke zahvale i pozdrave bacaju, a svako jutro su mi srali da im nisam dao spavati i da sam im bauljao oko satora u 5,6 ujutro  ;D
meni je bilo vrhunski, zajbancija/ekipa/cuga puno bolji nego prosle godine, za razliku od bendova koji ove godine nisu ni do koljena proslogodisnjima

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
  • nema hejta za okus od grejpa
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #12 on: August 03, 2009, 00:25:09 »
alo prijatelji  ;D

fala sviam na primjedbama, kritikama, upozorenjima i tim sranjima.. trudit cemo se sve to podic na razinu vise godine 2010... jebiga, nema savrsenog festivala, znate i sami.. ljudi smo, pijemo i grijeshimo, trudimo se da bude svima sto bolje... jebiga, pijemo brijemo trudimo se to odradti što bolje, uvijek bude sranja, ali treba i uživat  :D :D

sorry svima koji su negdje zakinuti tipa popis i to, stvarno je ogromna strka oko svega bila, ne stigne se na sto strana, pogotovo kad si na otoku, nemas net i nalazis se u divljini pa se tako i pocnes ponasat  ;D ;D

o bendovima ne bi, svako ima svoje favorite i svoju shemu, meni su svi dobri..
klaj se tice POSTOLARA; oni su otkazali zbog gitariste koji je morao radit cijelivikend..
kaj setice CIRKUSA; bubnjar il neko iz benda je sjebo ruku.. nisu mogli,
RISPEKT za OFFICERE koji su uletili u par sati bez probe :)

točionik se sjebao, jebiga. tehnicki rpoblem!!
unosenje cuge je zabranjeno, kaj da vam velim, da se mene pita ko posjetitelja, ja bi bio najglasniji protiv toga, zapravo, uvijek sam i srao protiv toga, ali eto ak ikad budete u organizaciji, onda cete promijenit misljenje ;) zapravo, cuga se mogla unijet ako ste imalo sposobni i date si truda 5 minuta  8)

festival dokazuje da ima dušu, dobra zajebancije je bila i ove godine, i brijem da samo rokamo istim smjerom!!

rispekt svima

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #13 on: August 03, 2009, 05:49:00 »
Pozdrav lepi svima koji su bili na festivalu i koji su se lijepo zabavili.
Ja cu svoj reviewu napisati tek za mjesec dana kada saberem sve impresije i tako to.
Ipak zahvalio bih nekim ljudima:

Ajrishu, koji me je ostavio pet metara od satora (da spavam na stini) umjesto da je upetrijebio traktor ili zajahao konja te me odvukao do satora da odmorim. Ajrishe, car si. ;)
Lici i rijeckim pickama koji su se pokazali velikim ljudima i prijateljima festivala (a ja bih rekao i djelom nase ekipe) jer... em su uskocili sa bendom, em su od pocetka sazivili sa samom idejom festivala. Massive respect.
Bratu Dzoniju koji je dosao iz daleke Brbije i tako uvelicao nasu orgiju. Da, dobro ste procitali... orgiju. ;D

Bilo je ludo i nezaboravno. Rasturaljka u pravom smislu te rijeci. Ja sam popio, valjda 200 pivi. Jeba te Hitler.
Jedna opaska: obecao sam forumasima neku zesticu i tako to........ nikad vise. Na kraju sam ja sve to morao popiti i svaliti Ajrishu na ledja. ;D Nek vas bude sram. >:( Ne zbog mene, vec zbog njega. :-\

Veliki pozdrav takodjer saljem Belom Zecu i Pekmeeezu... curama u cijem bi drustvu i prisustvu i najokorijeliji nezenja, a da ne kazem velecasni, osjetio blagost postojanja. :P

Sve vas voli i cjeliva Skaville ekipa.

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #14 on: August 03, 2009, 11:26:44 »
ufff, onaj viski/pelin/crno/bijelo vino/pive su bili super u kombinaciji, nije bilo lako sve to strpati u sebe i onda nositi mrcinu od 100 kila do satrora  ;D  valjda si shvatio da si prestar za takva pijanstva, na mladima svijet ostaje  8) 

ja cu isto pricekati da dozivljajima sa skavila, dofa, motovuna i montea, puno toga se desilo, vecina u (polu)pijanom  stanju pa ce trebati vremena da se skoncentriram