primjedbe - tonac, jedan od najvecih antitalenata koje sam upoznao, i poslusa tek nakon 15 minuta, nije bilo normalne hrane, i nije se smio unosit alkohol u kamp [kuzim za staklo, ali bi po meni trebalo dopustiti plastiku], a rutu za svercanje smo shvatili prekasno, i neki bendovi previse udavili, piva u limenci bila topla, pustanju jednog cda cijelo vrijeme prvog dana [dubioza, kavasaki trip, ringispil...]...
pohvale - vecini ekipe, pogotovo zeljku kerumu i pijanom zavodniku, buducem prvostupniku prometnih znanosti kojim treba 20 minuta da otvori bocu Ajrishu, u globalu organizaciji, svemu ostalom kaj nije u primjedbama...
muzika: 4/5
zajebancija: 5/5
željko kerum i ajrish: 6/5
btw. u iducih mjesec dana ne zelim vidjeti ni jednog šibenčana, ni cigana iz dubrave...
palac, palac, palac...

i zahvale sidji kaj nas nije stavio na popis, i za kaznu ocekujemo koju pivu 
Meni je u globalu bilo show teški, super... Od zajebancije priko brojnosti ekipe (moje, a i šire) pa do pecanja u rano jutro s kerumon

Sad detaljnije, ima dosta stvari koje bi ja prominija. Masu ljudi je reklo da su bendovi bili bolji prošle godine, pa kad na kraju pogledaš... i jesu, možda "komercijalniji" pa zato.
Piće u kampu, to mi nikad neće bit jasno zašto se zabranjuje, hrana isto... Ljudi dolaze na knap s novcima i onda još moraju i alkohol kupovat po onakvim cijenama. To se treba promjenit... Stavite još 10 ograda gore kod stagea i onda jednostavno ne dajte u festivalski prostor unijet ništa, a kamp ne dirajte...
Tonac... meni je lik ok, za naš nastup koliko sam čuo, i vani i na stejđu je bilo sve ok, dapače, rekli su da je bilo jebeno. Šta se ostalih bendova tiće daleko najgore je zvuča Talco, nešto pre gadljivo...
T-Bone je posta dosadan nakon pola sata. "Are you ready for ska/rocksteady"... to je bilo to od njega.
Ostali bendovi više manje dobri, izdvojia bi La Gossu Sordu i Los Propellerose oni su mi bili vrh. Skarface ok, al su svirali previše obrada. Za jedan takav bend to mi nije baš simpa.
Organizacija ko organizacija je bila ok... nekih sitnih "zamjerki" al eto... sve u svemu ok.
Samo sugestija, malo manje piti ako mislite organizirat sve i da bude sve u najboljem redu od početka do kraja.
Oskar je gruppie

Pozdrav svima... Đoniu (i njegovim ćerkama i sestrama", (groupieu) Oskaru, (il grande PR) Smacku, Bitantoncima, svojin "građanima" aleje Kerum, ekipi u "Centru", harrisonu Ajrishu, (čovjeku koji opet nije platia pivu) Skakavcu, "bolesnicima" iz kumrovca, (plavom) Pekemeezu, ekipi na šanku i mom belom zecu...
@ vetzo - Ne brini, mi u Gradini svi, nečeš nas vidjet do 9. mjeseca

palac palac palac