February 05, 2012, 18:02:39

Author Topic: 4. Skaville festival - 2010. - Line up, želje i pozdravi  (Read 20747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
  • nema hejta za okus od grejpa
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
4. Skaville festival - 2010. - Line up, želje i pozdravi
« on: December 07, 2009, 17:23:52 »
I, koga bi voljeli u novom izdanju vidjeti?  :)

Datum festivala su 29., 30. i 31.07.2010., Seasplash je tjedan ranije ;)
« Last Edit: December 07, 2009, 17:27:55 by Smack! »

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
Re: 4. Skaville festival - 2010. - Line up, želje i pozdravi
« Reply #1 on: December 07, 2009, 18:57:35 »
Sad je 3 dana?

BeetanTone :D

Les cameleons - ovo definitivno!!!
Dub incorporation - ovo bi bilo lijepo
Kawasaki 3P - radi atmosfere
PASO - najbolji bend oba skavillea bi bilo super opet vidjeti sa novim stvarima
Che sudaka - luđaci
Nomades & Skaetera - Fini bend čini se
The Liptones - jako i vrlo

...

To mi trenutno pada na pamet.

Čisto opaske radi, masu ljudi je reka da su ove godine bendovi bili puuuuuno lošiji nego prošli, tj svaki bend je bija isti izuzev nas i Propellerosa (tako ljude velu). Svi kljave i ajmo,... i tako 2 dana.
"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #2 on: December 07, 2009, 19:08:08 »
tri dana, ali standardno svirka petak i subota.. prvi dan, tj. cetvrtak ce vec bit mjuza sa razglasa i soundsystemovi.. mislim, bila je mjuza i ove godine, i to opak čušpajz party di smo dobro zapaartijali :D a nismo najavljivali ništa, pa ekipa misli nema mjuze do petka, steta da ne reklamiramo i taj prvi dan bez bendova.

a da, i meni osobno su bendovi bili bolji prve godine, jbg.. makar smatram da je i ove godine bilo razlicitih usmjerenja, tipa t-bone & talco nemremo usporedjivati. ili gossa sordu i 100 gramma!! ali eto, tak se poklopilo, probat cemo ovaj cetvrti nijansirat jos bolje da bude sto manje praznog hoda, i naravno, inzistirat da uvijek dovedemo neke nove face..

vidjet cemo kaj nosi 2010. recesija je sve jaca, ja osobno imam par favorita, al jbg. to sve uvijek ovisi o hrpetini faktora :/

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: December 07, 2009, 22:42:13 »
Naravno da se ne mogu uspoređivat T-bone i Talco, ali to nije to, Talco meni osobno je bija najgori bend na festivalu, zvučali su totalno za kurac! Tonac ga je osakatija tako da mi je bilo gore nego u KSET-u. T-Bone je dosadan ko kurac i naporan sa uvik istim rečenicama "do you like rocksteadyyyy, do you want rocksteadyyyy...". Daaaaj, kome se to sluša. (s oproštenjem Oskar, to je moje mišljenje). Ostali bendovi su svi, više manje na istu šemu (Descarats, La gossa, Skarface...). 10 ljudi mi je reklo da ne može više ćut klavijature i onaj njihov ritam "(tu t tu)" nakon tog skavillea.

Da se razumimo, ja prvi dolazim radi zajebancije i ljudi, i naravno da ću doć i ove godine bez obzira na bendove, al eto, ko je bio prvi put ima takve pritužbe na glazbu, meni to više nije (toliko) bitno.

Spika sa četvrtkom i soundsystemima, to dosad nije upalilo, bar ne koliko san ja vidija. Ima Sidjo koji puštaje muziku (svih vrsta :D) i to je to, mislim da to triba malo uozbiljit, ne šta se tiće vrste već realizirat ideju o BananaSoundsystemu koji ove godine nije bia, a bija je najavljivan, one dubbere stavit di jesu i dovest nekakvu drambicu na još neku lokaciju i to je prejebeno. 4 partija, za svakog po nešto, i garant će biti bolje i posjećenije (četvrtak mislim). I after partyji da si tamo... KAOS!!! Di češ bolje od dobre drambe u 5 ujutro sa 3 promila u krvi :D

"Apolitičan sigurno nisam, a apolitični ljudi niti ne postoje (to je samo izgovor za ustaše :))." by Pressure Drop

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #4 on: December 08, 2009, 00:23:20 »
Naravno da se ne mogu uspoređivat T-bone i Talco, ali to nije to, Talco meni osobno je bija najgori bend na festivalu, zvučali su totalno za kurac! Tonac ga je osakatija tako da mi je bilo gore nego u KSET-u. T-Bone je dosadan ko kurac i naporan sa uvik istim rečenicama "do you like rocksteadyyyy, do you want rocksteadyyyy...". Daaaaj, kome se to sluša. (s oproštenjem Oskar, to je moje mišljenje). Ostali bendovi su svi, više manje na istu šemu (Descarats, La gossa, Skarface...). 10 ljudi mi je reklo da ne može više ćut klavijature i onaj njihov ritam "(tu t tu)" nakon tog skavillea.

Gluposti. Uvjeren sam da ti ljudi ili uopće ne slušaju ska, pa tako mogu lupati o klavijaturama, ili nisu bili in da good mood... prepijani, nadrkani ili šta već. Bit će kombinacija.
A kome se sluša T-Bone? A ima ljudi različitih profila. Ima starijih, opuštenijih... jednostavno drugačijih. To što ih možda baš ti ne poznaješ, ne znači da ih nema. I meni paše po ljetu malo brži ska, ali mogu jako dobro uživati i u sporijim ritmovima. Nije t-bone radi mene tamo već zbog samog koncepta, meni su bili najbolji skarface i gossa.

mislim, bila je mjuza i ove godine, i to opak čušpajz party di smo dobro zapaartijali :D a

Taj čušpajz, iako su se ljudi na njega zabavljali, je uvreda ska muzici i podcjenjivanje ska kao žanra. Osim toga narušava i koncept festivala kao žanrovskog s obzirom da je to išlo sa glavnog systema.
Ali šta je tu je. Idemo dalje.

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: December 08, 2009, 00:28:42 »
Gluposti. Uvjeren sam da ti ljudi ili uopće ne slušaju ska, pa tako mogu lupati o klavijaturama, ili nisu bili in da good mood... prepijani, nadrkani ili šta već. Bit će kombinacija.
A kome se sluša T-Bone? A ima ljudi različitih profila. Ima starijih, opuštenijih... jednostavno drugačijih. To što ih možda baš ti ne poznaješ, ne znači da ih nema. I meni paše po ljetu malo brži ska, ali mogu jako dobro uživati i u sporijim ritmovima. Nije t-bone radi mene tamo već zbog samog koncepta, meni su bili najbolji skarface i gossa.

Sad je to stvar ukusa, vrste i ko zna čega još nije. Al jednostavno je pre... ne usuđujem se reć monotono. Tip je svira uru ipo isto sa istim upadicama, govorima i sl. Predosadno. Niti uvoda niti vrhunca niti zapleta, a kamoli raspleta.
Gossa je meni bila prejebena. Skarface mi je opet previše obrada svira. Neznam, to je moje mišljenje.

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #6 on: December 08, 2009, 00:33:57 »
Neznam, to je moje mišljenje.

A šta se stalno ograđuješ sa "to je moje mišljenje"?
Hvala Bogu da ga imaš. Dosadno, monotono, bez veze... pa šta?
Svatko ima svoj dojam. Dakako, ako bi imali takav feedback od povećeg broja ljudi, gledalo bi se da se to promjeni.

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #7 on: December 08, 2009, 00:41:33 »
Di češ bolje od dobre drambe u 5 ujutro sa 3 promila u krvi :D

baš to. sjebala nas banana prošli puta, a oni su trebali gurat taj djir.. jebiga. isto ko i postolari. i nazalost cirkus, ajde, oni imaju realno opravdanje. haha..
al bitche taj djir definitivno..

a od bendova, ja bi volio vidjet pepper potse ;D

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: December 08, 2009, 01:04:46 »
A šta se stalno ograđuješ sa "to je moje mišljenje"?
Hvala Bogu da ga imaš. Dosadno, monotono, bez veze... pa šta?
Svatko ima svoj dojam. Dakako, ako bi imali takav feedback od povećeg broja ljudi, gledalo bi se da se to promjeni.

Ograđujem se da me nebi napa odma :)
Jebiga, zasad je nezadovoljstvno 100% jer jedini ja pišem :D

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #9 on: December 08, 2009, 01:11:09 »
nemam nikakvih glazbenih zelja, samo da zajebancija i ekipa budu na razini ko prosle godine

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #10 on: December 08, 2009, 01:17:41 »
nemam nikakvih glazbenih zelja, samo da zajebancija i ekipa budu na razini ko prosle godine

hahaha, dosegao si najvisu razinu brijanja, kad ti vise nije bitno ni sto svira. rispekt  ;D ;D ;D

Offline Adam_princ_Eternije

• rudeboy
  • Jr. Member
  • *
    • View Profile
« Reply #11 on: December 08, 2009, 01:31:19 »

Taj čušpajz, iako su se ljudi na njega zabavljali, je uvreda ska muzici i podcjenjivanje ska kao žanra. Osim toga narušava i koncept festivala kao žanrovskog s obzirom da je to išlo sa glavnog systema.
Ali šta je tu je. Idemo dalje.

Ja sam mislio da će T-Bone bit predosadan i gnjavaža, a ispao je odličan, baš za opuštanje... :)
I Gossa mi je bila jebena! (možda zato što sam prespavao Deskaratse i Skarface idući dan) :D

Za iduću godinu nemam nekih prevelikih muzičkih želja (osim Bande, ali idem sad 19. u Veneciju na njih  ;D)... Samo nebi htio da Skaville postane dnb/dub/elektro fest. ;D

Nadam se odličnoj atmosferi i druženju, ali većem izboru hrane! (veliki respekt za skalačine) :-*
Marketing po cijeli dan!

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #12 on: December 08, 2009, 01:40:39 »
Za iduću godinu nemam nekih prevelikih muzičkih želja (osim Bande, ali idem sad 19. u Veneciju na njih  ;D)... Samo nebi htio da Skaville postane dnb/dub/elektro fest. ;D

To sigurno nećeš doživjeti od nas, to je Seasplashova priča.
Uostalom, tu je Oskar, tvrdolinijaška struja, jesi normalan? ;D
Samo chill, bit će i ove godine kul bendova, uvijek se nešto nađe, ali dobro Ajriš veli, zabava je do jaja na Skavilleu i osjeti se neka posebna atmosfera i meni je to baš super hehe..

Offline AresIV

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
« Reply #13 on: December 08, 2009, 02:02:42 »
To sigurno nećeš doživjeti od nas, to je Seasplashova priča.
Uostalom, tu je Oskar, tvrdolinijaška struja, jesi normalan? ;D
Samo chill, bit će i ove godine kul bendova, uvijek se nešto nađe, ali dobro Ajriš veli, zabava je do jaja na Skavilleu i osjeti se neka posebna atmosfera i meni je to baš super hehe..

Hahaha, možda i previše zabave na jednom mjestu :D

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #14 on: December 08, 2009, 02:51:34 »
reko bi ajs "ovako dobrog zezanja meni nikad dosta"  ;D