Naravno da se ne mogu uspoređivat T-bone i Talco, ali to nije to, Talco meni osobno je bija najgori bend na festivalu, zvučali su totalno za kurac! Tonac ga je osakatija tako da mi je bilo gore nego u KSET-u. T-Bone je dosadan ko kurac i naporan sa uvik istim rečenicama "do you like rocksteadyyyy, do you want rocksteadyyyy...". Daaaaj, kome se to sluša. (s oproštenjem Oskar, to je moje mišljenje). Ostali bendovi su svi, više manje na istu šemu (Descarats, La gossa, Skarface...). 10 ljudi mi je reklo da ne može više ćut klavijature i onaj njihov ritam "(tu t tu)" nakon tog skavillea.
Da se razumimo, ja prvi dolazim radi zajebancije i ljudi, i naravno da ću doć i ove godine bez obzira na bendove, al eto, ko je bio prvi put ima takve pritužbe na glazbu, meni to više nije (toliko) bitno.
Spika sa četvrtkom i soundsystemima, to dosad nije upalilo, bar ne koliko san ja vidija. Ima Sidjo koji puštaje muziku (svih vrsta

) i to je to, mislim da to triba malo uozbiljit, ne šta se tiće vrste već realizirat ideju o BananaSoundsystemu koji ove godine nije bia, a bija je najavljivan, one dubbere stavit di jesu i dovest nekakvu drambicu na još neku lokaciju i to je prejebeno. 4 partija, za svakog po nešto, i garant će biti bolje i posjećenije (četvrtak mislim). I after partyji da si tamo... KAOS!!! Di češ bolje od dobre drambe u 5 ujutro sa 3 promila u krvi