February 05, 2012, 19:17:25

Author Topic: 4. Skaville festival - 2010. - Line up, želje i pozdravi  (Read 20755 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mia.

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
Re: 4. Skaville festival - 2010. - Line up, želje i pozdravi
« Reply #210 on: July 21, 2010, 15:21:31 »
i ja hocu! ako je free. ono od srca.  ;D

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #211 on: July 21, 2010, 19:41:03 »
Pa nije free kad sam reko da mi se ne isplati palit mašinu. Treba mi 4-5 litara dizela i moj rad 50 kuna... to je oko sto kuna za deset narukvica... i to bez materijala pošto ću rastopit plastiku od boca. Bolje da si ubodete sami narukvice kakve želite i mi samo gore nalupamo štambilje od festa ili urežemo sa nečim i da vidiš veselja.

Offline mia.

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #212 on: July 23, 2010, 05:07:11 »
u redu.

Offline ina.gaia

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #213 on: July 28, 2010, 22:08:49 »
onda nam treba samo komad nekakvog platna i javimo na kasi to? :)

Offline Ajrish

• rudeboy
  • Sr. Member
  • *
  • gusar
    • View Profile
« Reply #214 on: July 29, 2010, 22:36:39 »
ja jos uviejk nisam skuzio o cemu se tu prica?

inace, plata nije sjela + moram sljakat jos sutra i propustit cu prvi koncert vezan za ljetni/zimski/promo skavil, nabijem sve nakurac >:(

Offline white rabbit

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #215 on: August 01, 2010, 18:05:07 »
I ekipa, kako bilo?? hajde da čujem šta san propustila :-\ Bacite kakav izvještaj kada se rekuperate!!  :) Ne sumnjam da je bilo genijalno, a meni preostaje samo strpiti se godinu dana, pa se vidimo opet!! Pozdrav sa juga ;) ;)
~*Don't forget to boogie!!

Offline jode

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #216 on: August 01, 2010, 19:17:08 »
I ekipa, kako bilo?? hajde da čujem šta san propustila :-\ Bacite kakav izvještaj kada se rekuperate!!  :) Ne sumnjam da je bilo genijalno, a meni preostaje samo strpiti se godinu dana, pa se vidimo opet!! Pozdrav sa juga ;) ;)

Petak je bio super, raspored bendova, bendovi ok dok je subota bila katastrofa kaj se tice rasporeda bendova, mislim da dovoljno govori to da je the kluba pocela svirati oko pola 5, a prije njih najveci promasaj festa drunken monkeys. Ovo je moje stajaliste tak da ne bi bilo prepucavanja ;). Mala Vita bila nazalost otkazala, a njih sam bas htio poslusat, a the kluba su trebali svirat u petak, ali su likovi zabrijali da sviraju u subotu :).

Kaj se tice same organizacije festivala samo cu reci da su cijene katastrofa visoke za takav festival. 15 kuna piva tocena, coca cola, 30 kn grah s kobasicom i jos k tome nije niti bila neka porcija. Ja sam 80% siguran da su bile normalne cijene cuge (piva - 10, cola - 10, grah - 20) da bi se vise zaradilo jer masu ljudi je radje pilo toplo vino koje su solo ufurali nego tamo na sanku dali 15 kuna za tocenu pivu ;).

Offline AlterEgo

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #217 on: August 01, 2010, 19:24:38 »

Kaj se tice same organizacije festivala samo cu reci da su cijene katastrofa visoke za takav festival. 15 kuna piva tocena, coca cola, 30 kn grah s kobasicom i jos k tome nije niti bila neka porcija. Ja sam 80% siguran da su bile normalne cijene cuge (piva - 10, cola - 10, grah - 20) da bi se vise zaradilo jer masu ljudi je radje pilo toplo vino koje su solo ufurali nego tamo na sanku dali 15 kuna za tocenu pivu ;).

Meni su cijene pića bile ok, nisam baš primjetio da cijene previše odskaču od ostalih festivala. Jedino sam mislio da bi cijena graha trebala biti malo manja, ali nakon što sam ga probao nije mi bilo žao tih 30 kn

Offline jode

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #218 on: August 01, 2010, 20:03:41 »
15 kuna nije previse za pivu tocenu, pa u omislju u birtiji je 15 kuna piva i to flasirana tj. u boci gdje ti ju konobar i dofura ;).

Offline BuntaConditioning

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #219 on: August 03, 2010, 15:53:29 »
sad dok citam ove postove u vezi cijena cuge tocene pive 15 kn i to... imam filing ko da to pise ekipa koja nikad nigdje nije bila  i cuga pivu samo doma i ispred obliznjeg ducana ( kaj za 4,99kn ) gdje zive... pa kaje vama ljudi....pa nejdes svaki dan na fest tak negdje na moru.... ok nema se para al ono ljeto je  i sve to.. .. a i treba sfurrat agregate tj struju, cugu , i sva ta ostala sranja dole u uvalu  a to  kosta...   osim tog cijene su  slicne ko i na drugim festovima tak da ne kuzim o cemu se tu uopce prica,...    peace  8)..