February 09, 2012, 10:23:17

Author Topic: 2010. Review - dojmovi  (Read 1735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
2010. Review - dojmovi
« on: August 02, 2010, 16:38:56 »
Evo, ovdje cemo o dojmovima da bude preglednije.

Meni je osobno bilo prva liga kao i uvijek do sada. Bendovi su svi vise-manje odsvirali odlicno, dali sve od sebe i to je publika znalacki prihvatila.
Sta sad, pivo 15 kuna... jebi ga, sve su se bacve ispraznile znaci da ipak nije toliko neprihvatljiva cijena.
Osim toga, trebalo bi znat da ovo nije pankerijada pa da se polijevamo sa vinom iz plastike i pijemo toplu pivu za deset kuna.
Treba imati i razumijevanja prema organizatorima koji vec trecu godinu rade festival bez ikakve dobiti prakticki zicajuci bendove da iz tri pizde lepe materine dodju tu nama svirat za minimalac, a da bi vi dragi gosti npr. sve to imali za sto pedeset kuna. I onda opet ne valja. Opet se zicaju dzabe upadi, preskacu ograde i igra rock and roll na ska festivalu.
Ne znam, meni je sve to smijesno i da je ovo moj festival, karta ne bi bila ispod 250 kuna. ;D
A pivo, s obzirom da je Zuja smece, bi ostalo 15. 8)

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
Re: 2010. Review - dojmovi
« Reply #1 on: August 02, 2010, 16:51:41 »
Petak je bio super, raspored bendova, bendovi ok dok je subota bila katastrofa kaj se tice rasporeda bendova, mislim da dovoljno govori to da je the kluba pocela svirati oko pola 5, a prije njih najveci promasaj festa drunken monkeys. Ovo je moje stajaliste tak da ne bi bilo prepucavanja ;). Mala Vita bila nazalost otkazala, a njih sam bas htio poslusat, a the kluba su trebali svirat u petak, ali su likovi zabrijali da sviraju u subotu :).

Pa subota isto nije bila losa s obzirom na sam raspored. Kluba si je sama kriva sto su tak blentavi i sto su uopce dosli tako kasno i na kraju imali onako malo publike. Naravno, zajebali su i nas koji smo ih zeljeli gledati ranije, ali jebes mu mater... nema se para da im se plati avion koji bi ih spustio na vrijeme.

Offline jode

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: August 02, 2010, 18:49:11 »
A pazi, kaj se tice the klube cak i na njihovom myspaceu pise da sviraju u subotu :),

http://www.myspace.com/thekluba

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #3 on: August 02, 2010, 21:15:40 »
A pazi, kaj se tice the klube cak i na njihovom myspaceu pise da sviraju u subotu :),

http://www.myspace.com/thekluba

Da, i mi smo im rekli jos prije mjesec dana da to nije to te da sviraju u petak kako smo i dogovorili i majstor je reko OK i da je to greska i da ce to promijeniti. Dilentantizam.

Offline Smack!

• rudeboy
  • Hero Member
  • *
  • nema hejta za okus od grejpa
    • View Profile
    • www.klubkulture.org
« Reply #4 on: August 03, 2010, 00:07:57 »
Sjebali su oni, ako nekog zanima, mozemo napravit i print screen maila ako treba.
Uskoro služben report na sajtu, do tad, možete vidjeti prve slike na fejsu od Kluba kulture Križevci ;)

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #5 on: August 03, 2010, 01:29:58 »
Sad sam bas pregledao sav video i mogu reci: awesome ;D
Nomadi su rasturili. Bili su ko bomba na svojim hitovima. Pannoniani takodjer. Publika je bila do jaja. Ono, soma ljudi skace za ne vjerovat. Krsa se isto pokazao ko pravi jack. Vidlo se da covjek voli Kroaciju i nas festival. 8) Kluba je isto super svirala i steta sto ljudi nisu imali vise energije pred jutro. Referenti isto ok, super nastup. Nisam uspio uloviti pijane majmune i postolar, ali zato ima drugog materijala za dugo sjecanje... hahaha...
Sve u svemu - looooodnica. Druge godine jos ludje pogotovo, ako nam dodju Tokyo Ska Paradise Orchestra.
 :D :D :D

Offline minđuša

• rudeboy
  • Jr. Member
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: August 03, 2010, 12:22:37 »

Osim toga, trebalo bi znat da ovo nije pankerijada pa da se polijevamo sa vinom iz plastike i pijemo toplu pivu za deset kuna.

ali ste i vi ocito malo shvatili da cete i bendovima takve vrste privuc i vise ljudi, sta znaci i vise para. ocito se niste pridrzavali ovog sta ste napisali na stranici

Quote from: Skaville:O festivalu
U cilju jačanja glazbene scene, turističke ponude u Hrvatskoj, razvijanja alternativne kulture i promoviranja jednog od žanra koji je još uvijek nepravedno podcijenjen, udruga K.V.A.R.K i Klub kulture iz Križevaca odlučili su 2007. godine krenuti sa organizacijom prvog međunarodnog glazbenog festivala koji bi svoju pozornost usmjerio na jedan oblik glazbe – SKA.

Inace OK, pozitivno sta je na svim bendovima bilo masu ljudi i sta se cijelo vrijeme plesalo.

minus pijani majmuni  ??? i sta se skrenulo sa cisto ska muzike

Offline mia.

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: August 08, 2010, 13:07:08 »
meni bilo lejpo bas. nomadi bili super i jela sam s njima.  8)

Offline ska ska

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: August 13, 2010, 20:33:38 »
bilo je super, paso i referenti rasturili  :) samo ta publika će se šutat i na drone muzici ako treba. dosta iritantno, u odličnim rokstedi pokretima male grupice ljudi konstatno upada čelavac sa svojim naguravanjem  :-\

Offline Oskar

• Administrator
  • Hero Member
  • Last train to Skaville
    • View Profile
« Reply #9 on: August 16, 2010, 02:11:00 »
bilo je super, paso i referenti rasturili  :) samo ta publika će se šutat i na drone muzici ako treba. dosta iritantno, u odličnim rokstedi pokretima male grupice ljudi konstatno upada čelavac sa svojim naguravanjem  :-\

Jebiga, bilo je dosta scuma. Ne možeš to izbjeć na velikim feštama. Bilo ih je nekoliko koji su baš zavrijedili dobiti po pici.

Offline wintermute

• rudeboy
  • Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: August 19, 2010, 10:53:30 »
paso odlijepio... i nomadesi također... referenti me pozitivno iznenadili... šteta klube i lošeg tajminga... antenat me razocarao, imao sam osjecaj da preko k...ca sviraju...
u iscekivanju sam sljedece godine i novog skaville-a x]
i sanjam jedan san... vidjeti Streetlight Manifesto i The Specialse ispred sebe na bini.................

Offline minđuša

• rudeboy
  • Jr. Member
  • *
    • View Profile
« Reply #11 on: August 24, 2010, 23:56:14 »
uplodano jos desetak filmica na youtube kanal:

http://www.youtube.com/user/skazinedotcom

:-*